OVER ONS


Vroeger toen ik klein was werd mij altijd de volgende vraag gesteld : “Wat wil je later worden wanneer je groot bent? Als klein meisje wist ik al te graag wat ik wilde worden, namelijk verpleegster. Op jonge leeftijd wilde ik al voor mensen zorgen. Ik wilde mijn eigen verzorgingshuis hebben, zodat ik voor ouderen kon zorgen die alsnog zelfstandig thuis wilden blijven wonen. Door deze droom ben ik mij gaan verdiepen in de zorg.

Als alleenstaande ouder van 2 kinderen was het best wel pittig om mijn diploma’s te behalen, maar het is mij gelukt. Verzorgende niveau 3.

Sinds 1996 werk ik in de zorg en heb ik in verschillende verzorg- en verpleeghuizen, psychiatrische instellingen, en daklozen en verslaafden in de ouderenzorg gewerkt.

Sinds 2012 werk ik als zzp'er in de zorg. Na jaren voor verschillende instellingen te hebben gewerkt ben ik in 2017 gestart met mijn eigen bedrijf. In 2021 heb ik de volgende stap gezet voor mijn droom : Sara’s Thuiszorg B.V. Op dit moment ben ik hier intensief mee bezig om een hoger nivo van professionalisering te bereiken.


Helianthe Edam

Augustus 2021